• Posiciona2.0 continua apostant pels escriptors de la Comunitat Valenciana
  • La presentació serà el proper divendres 27 de maig a les 20 h al Centre Comercial La Vital

 

presentacio tio de la porraEl llibre ‘El Tio de la Porra’ es presentarà el proper divendres 27 de maig a les 20 h davant de la Casa del Llibre del Centre Comercial La Vital. Tant majors com menuts podran gaudir d’una gran estona i d’una interpretació en directe del Tio de la Porra.

 

L’editorial Lletra Impresa no és la primera vegada que presenta els seu llibres a La Vital i en totes les ocasions ha estat un gran èxit degut a que les presentacions són interpretades amb un xicotet teatre en el que tant majors com menuts participen i gaudeixen. Després hi haurà un taller de màscares per als xiquets. Gràcies a aquesta presentació  els més menuts descobriran qui és el Tio de la Porra i el motiu pel que és tan important a nostra ciutat.

 

La empresa de comunicació i Marketing, Posiciona2.0 ha estat aquest mes de maig organitzant diferents presentacions de llibres escrits per autors valencians i apostant per totes persones que acaben de començar i necessiten aquest tipus d’esdeveniments per donar-se a conèixer.

 

Esteu tots convidats!

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *